Ingen belastning gensidige fonde: Investering Hype vs investeringer hjælp

Med internettet sådan en enorm del af vores daglige liv har mange investorer adgang til en bred vifte af instant investeringer oplysninger.

Uanset om du er til aktier, obligationer, investeringsforeninger, futures eller optioner, er der tonsvis af elektroniske investeringer nyhedsbreve tilbyder at omdanne din lille spil til en kæmpe formue. Alt du behøver at gøre er Tilmeld dig og se din portefølje svæve.

Ja, højre!

Som praktiserende investeringsrådgiver med speciale i ingen belastning gensidige fonde, har jeg modtaget min andel af e-mails fra desillusionerede abonnenter, der ønsker at vide, hvordan man bedre vurdere nyhedsbrev tjenester.

Der er ingen absolutter, kan jeg give dig et par tips, der kan hjælpe dig gøre en bedre beslutning:

1. holde sig væk fra de mest oplagte hype. Annoncer lover at dreje din $10.000 til $1 million i 2 år ved at købe denne utrolige bestand eller varm vare ikke fremmer investering — de sælger gambling. Følg den “Hvis det lyder for godt til at være sandt, det normalt er” regel.

2. de fleste investeringsforening nyhedsbreve vil ikke gøre disse aparte påstande, men nogle af dem stadig skubbe sandheden, som de kan. Så prøv at få en gratis spørgsmål eller to til at undersøge. Hvis du ikke kan få en prøve, kontrollere, hvis de har en prøvetid? Hvad med en pengene tilbage garanti? Hvis ikke, betale med dit kreditkort. Disse dage du er temmelig godt beskyttet af denne betalingsmetode selvom nyhedsbrevet ikke giver en tilfredshedsgaranti.

3. overveje editoren samt ansvarsfraskrivelse noter. Er han eller hun kun udgiver et nyhedsbrev? Eller er han også en investeringsrådgiver med en praksis?

Hvorfor ville dette sidste punkt sagen? Jeg kan være forudindtaget, men jeg tror, at du får langt bedre rådgivning fra en forfatter, der også er i skyttegravene hver dag investerer deres egen samt deres kunders porteføljer. De ville have langt bedre indsigt om, hvad der virker og hvad der ikke end en person, der har teorien ned men ingen praktisk erfaring.

4. kig på investeringsanbefalingerne. Er de tyder på du køber ind i en bestemt retning som mid cap, small cap eller stor værdi? Eller er de plukke specifikke investeringer baseret på en række tekniske indikatorer?

I min ubelastet investeringsforening praksis bruger jeg specifikke henstillinger, selv for min gratis nyhedsbrev abonnenter. De er først baseret på min tendens tracking indikator giver os grønt lys og sekundært om udvælgelse af gensidige fonde baseret på momentum analyse.

Jo mere specifikke henstillinger, jo bedre, fordi der tillader dig at følge med enten bare på papir (som du bør gøre i første omgang) eller med din faktiske portefølje.

5. er de anbefale når at sælge en gensidig fond enten på grund af gevinster eller at begrænse dit tab? Dette for mig er det vigtigste spørgsmål. Hvis der er ingen plan i stedet for at komme ud, hvordan vil du nogensinde vide, hvornår du skal sælge? Dette har været den største undergang for de fleste udgivere (og investorer!) siden bærer markedet i 2000 — ikke sælge selvom markedsvilkår diktere det ville være i din bedste interesse.

Rådgivning af de fleste nyhedsbrev tjenester kan gøre dig penge i bull markeder. Men med en fortsættelse af bærer markedet stadig en klar mulighed; Vær sikker på at se på eventuelle nyhedsbrev investering rådgivning siden 2000.

For mange mennesker at investere er et følelsesmæssigt problem. Pendulet svinger mellem frygt for tab og grådighed for større afkast. Hvis en komplet metode til køb og salg tilbydes i et nyhedsbrev, som jeg går ind for, være sikker på at det passer din følelsesmæssige fyldes.

Der er ingen mening i at følge en fremgangsmåde, investeringer, som kan have fordele, hvis det betyder søvnløse nætter for dig. Du vil ikke holde sig til det på lang sigt — og langsigtet investering er afgørende for at gøre din portefølje vokse og trives.

Så, den nederste linje er at kigge efter et nyhedsbrev der:

lover ikke månen,

har en track record gennem op og ned markeder, og

anbefaler en tilgang, der ikke kun er kompatibel med din investering stil men også har en exit-strategi, så du kan udnytte dine gevinster–i banken, ikke kun på papiret.

Efter disse retningslinjer kan ikke gøre dig rig, men det vil hjælpe dig med at undgå nogle dårlige råd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.