Vis hvem du med en tatovering

Der er efterhånden blevet umuligt at udpege, hvem der er tilbøjelige til at få en tatovering. Før i tiden var det mere en stereotypisk anskuelse, at tatoveringer var for fiskere og rockere. Men i dag er billedet helt anderledes. Tatoveringer kan blive brugt til at vise, hvem man er, eller være et evigt minde om noget, der har påvirket ens tilstedeværelse.

En tatovering er selvfølgelig ikke gratis, og prisen bliver bestemt ud fra flere forskellige faktorer. Så hvis du overvejer en tatovering nu, men ikke har den økonomiske kapacitet til rådighed på nuværende tidspunkt, er det en mulighed at benytte Voreslån.dk, som er en hjemmeside, der tilbyder informationer omkring en masse forskellige lånemuligheder.

Hvorfor er billedet på tatovering blevet ændret?

Tendensen med at have tatovering, og stolt vise dem frem, er i høj grad præget af forskellige kendisser, og hvordan reklamer generelt er begyndt at anvende tatoverede modeller. Når modeller i store reklamer har en tatovering, er det medvirkende til at lysten og accepten af tatoveringer vokser, og bliver mere naturligt.

Gør det ondt at få en tatovering?

Det er svært at sige, hvor ondt det gør at få en tatovering, da smertetærskler hos folk er forskellige. Men det er bevist, at nogle steder er mere smertefulde end andre. Kroppen er ikke ensartet med hensyn til smerte, hvor følsomheden især er høj omkring slimhinder, de steder hvor huden er tynd og på hænder og fødder.

Der er blevet lavet en smerteskala, som ser således ud:

Rød – den værste smerte:

– Hovedet

– Hænder

– Fødder

– Kraveben

– Bryst

– Armhule

– Ribben

– Kønsdele

Gul – den moderate smerte:

– Hofte

– Inderside af overarm

– Låret

– Knæ

– Skinneben

Grøn – den mindst ubehagelige smerte:

– Ryggen

– Indersiden og ydersiden af underarm

– Yderside af overarm

Comments are Disabled