Reverse pant – er det en stor risiko?

Reverse pant er en særlig type af lån, at boligejere kan undertiden komme til at konvertere egenkapitalen i deres hjem til kontanter. Simpelthen, reverse pant er en type af lån, der giver dig en månedlig indkomst, et engangsbeløb af kontanter eller en kassekredit. Eller en kombination af begge
Dette var oprindelig struktureret for pensionister ivrige i at holde deres hjem men hvis indkomster ikke er tilstrækkelig til at støtte dem, reverse pant er typisk blevet brugt til at hjælpe folk med lav indkomst til at betale for daglige udgifter, enorme medicinske regninger eller ulige huset udgifter til vedligeholdelse og reparation. Reverse pant også betale off dine eksisterende lån, hvis du har nogen. Så du har ingen igangværende hus betaling. Den månedlige indkomst, du modtager fra det omvendte pant er garanteret og du vil modtage det, så længe du forbliver levende i hjemmet.
Mange reverse pant tilbyder særlig appel til ældre voksne, fordi de lån fremskridt, som ikke er afgiftspligtig, generelt ikke påvirker Social sikring eller Medicare fordele. En anden fordel ved reverse pant er de forskellige udbetalingsmuligheder, at du er i stand til at vælge. Disse indstillinger omfatter engangsbeløb distributioner, kassekredit, månedlige betalinger eller enhver kombination af disse tre. Så hvis du var berettiget til at låne $200.000 på en reverse pant kan du vælge for at modtage $60.000 op foran for at dække løbende udgifter, og holde resten som en kassekredit, som du kan bruge når du har brug for det. Denne fleksibilitet af reverse pant kan markant forbedre du finansielle uafhængighed under pensionering
Ulempen er den relative omkostninger af en reverse pant. Reverse pant tendens til at være meget dyrt sammenlignet med en konventionel pant. Dette er på grund af stigende gæld karakteren af reverse pant. En anden ulempe er de omvendte afdrag på realkreditlån kan påvirke berettigelse til alderspensioner eller supplerende sociale sikring indkomst. Senior borgere kan ikke selv værdsætter dette problem indtil efter de har allerede deres reverse pant, og først da de opdager, at dette kan have negativ indflydelse på deres finanser derefter blev de forsøgte at opnå i første omgang ved at tage ud det omvendte pant.
Med disse forhold i tankerne, reverse pant er absolut en mulighed for at overveje, hvis du er på udkig efter måder til at supplere din nuværende indkomst. Som med enhver økonomiske beslutning, bør du kontakte rådgivning fra en uddannet finansielle professionel til at analysere og afgøre, om en reverse pant er ret til i deres unikke forhold.
For mere information, besøg venligst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *