Lyt til lydbøger på din iPhone, iPod Touch og iPad

Lydbøger kan være bøger, cd’er eller VHS-kassetter. De kan også udskrives, men kan ikke også lyttes. En lydbog er hovedsageligt en optagelse af en person, der læser en bog højt. Udtrykket “lydbog” er ikke relateret til noget, bortset fra at det ofte optager en person, der læser højt. Mange lydbøger er ikke skrevet tekst. Lydbøger kan være en fantastisk måde at tænke på hverdagen.

En lydbog kan være helt anderledes end en optaget tale. En lydbog behøver ikke nødvendigvis at være. De fleste mennesker har problemer med at huske detaljer, der gentages ord for ord. En bog kaldes “forkortet”, hvis den læses højt eller “downloades” for at lytte på en computer. Du lytter til den oprindelige historie, når du downloader en lydbog på lydbogreolen.dk.

Mange virksomheder har oprettet en download-app til deres iPhones, iPods og iPads for at drage fordel af lydbøgernes popularitet som en moderne underholdningsmulighed. Selvom der er mange virksomheder, der tilbyder disse downloads, er Audiobookspro og Audible de mest populære. Disse virksomheder tilbyder en gratis måde at downloade lydbøger, hvis du tilmelder dig deres tjenester via deres hjemmeside. Disse abonnementstjenester er en fantastisk måde at få adgang til tusindvis af lydbøger på.

Du kan også downloade en lydbog fra et websted. Disse titler er tilgængelige på mange websteder, herunder Amazon Marketplace, som tilbyder hundreder af lydbøger, der dækker en bred vifte af emner. Du kan lytte til lydbogen ved hjælp af computerens højttalersystem. Du kan også få en Apple iPhone, iPad Touch eller iPad og et downloadprogram til lydbøger til synkronisering af din iPhone, iPad Touch eller iPad med din computer.

Når du har tilmeldt dig et abonnement, har du mulighed for at vælge mellem mange bøger som fx lydbog reolen – den engelske kvinde del 1(outlander serien). Disse kan være lydbøger, fiktion lydbøger, og kortsigtede lydbøger. Når du har valgt dine lydbøger, er det muligt at vælge, hvilke lydbøger du gerne vil lytte til dagligt, mens du laver andre ting, eller mens du arbejder. Du kan finde dine gamle favoritter, de nyeste udgivelser og endda nogle af dine foretrukne lydbøger. Dette er fantastisk til dem, der nyder at lytte til lydbøger med deres venner, familie og kolleger. Du kan lave kopier af bøger, som du allerede har, og give dem kopier af din.

Din abonnementstjeneste kan også bruges til at hjælpe dig med at spare penge på dit månedlige husholdningsbudget. I stedet for at købe alle dine husholdningsbøger på forskellige steder i landet, kan du købe dem alle på ét sted. Dette er en fantastisk mulighed for dem, der rejser meget og ønsker at forblive organiseret. Du behøver ikke at stoppe ved en boghandel eller kaffebar for at få fat i en lydbog. Du kan blot trække dine lydbøger ud og tænde dine hovedtelefoner, når du er klar til at læse.

Comments are Disabled