Hvordan udlejere finde lejere i en blød marked

Hvad er der sket alle lejere? Godt, lad os undersøge, hvad der sker i de sidste par år i boligmarkedet.
Først og fremmest er renten faldet til alle tid historisk lavpunkt. Det betyder at mange lejere har benyttet sig af dette og gik ud og købte et hus. Den anden ting, der er sket er, at de fleste fast ejendom værdier i hele landet har gået op en masse i en kort periode. På grund af dette, har mange mennesker besluttet at begynde at investere i leje af fast ejendom. Flere udlejere, færre lejere lige en blød lejemarkedet.
Når markedet er bløde, skal du blive bedre til at finde lejere.
Det er missionen af enhver virksomhed at få og holde kunder. Nå, business af at eje og administrere investering fast ejendom er ikke anderledes. Du skal have et system og plan for at finde nye lejere og holde dig gamle lejere.
Typisk gøre ejere af små lejebolig kun én eller to ting at finde lejere. De kan køre en annonce i deres lokale avis eller de kan sætte et skilt på den egenskab, der siger “Til leje”. Dette er fint i en god lejemarkedet, men hvis du vil undgå stillingsopslag du nødt til at gøre mere.
Her er fem enkle ideer til at hjælpe med at holde disse stillinger fyldt:
> 1. Sammensætte en funktion egenskabsark, der forklarer de funktioner og fordele af din ejendom og distribuere den til lokale fast ejendom kontorer.
> 2. Tilbyder bonusser og incitamenter til dine andre beboere, hvis Inviter nogen til dig, der lejer. Som et eksempel: gavekort til middag ud, tank af gas, Mikrobølgeovn, osv.
> 3. Bruge Ferielejlighed tjenesterne i dit område. De kan findes i telefonbogen og vil liste din ejendom i deres “ejendomme til leje liste”, som de giver til beboerne.
> 4. Fyldes op nogle kort, der siger “ejendomme til leje-huse, rækkehuse og lejligheder. Ring til mig”og lade dem over det hele. Sætte dem i kuverten, når du betaler dine regninger, lade dem på restauranter eller sende dem på opslagstavler på butikker. Lad dem hvor som helst, være kreativ og få ordet ud.
> 5. Oprette en venteliste. Opbevare en liste over alle dem, der ringer på nogen leje, du nogensinde har haft. Når en ny enhed kommer til leje, underretter personer på din liste og se, hvis de kunne have interesse. Hvis du nogensinde får opkald fra en person på udkig efter en leje, og du ikke har alle tilgængelige nu, sætte dem på dig ventelisten.
Selv om ovenstående liste er kort, bør det give dig den idé, at du skal have mange måder at finde lejere. Jeg er sikker på, at hvis du satte sig ned og tænkte det kunne du oprette en liste over 50 –100 ideer. Når du har din liste oprettet, bør du nu teste ideer og se hvilke gav dig de bedste resultater. Ved at gøre denne proces, du vil fylde din stillinger hurtigt og har en konstant strøm af nye lejere der ønsker at leje fra dig.
Copyright 2006 David Schneider

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.