Er Day Trading ret For dig?

Har du tolerancen for risiko med daytrading? Dag handel er ikke en få rig hurtig business. Det er ikke teknisk selv at investere. Dette konkurrencedygtige spil af daytrading er spekulation på sin kerne og oddsene er imod dig til fordel for fiasko. Men for dem, der higer efter denne form for miljøet kan det være en meget spændende og indbringende venture. En undersøgelse i 1999 viste, at 70% af dag handlende tabt penge og af dem, der har gjort penge overskuddet blev foretaget fra blot én handel.

Daytrading indebærer, at drage fordel af prisbevægelser i aktier inden for en handelsdag. Dag handlende typisk fast udsalgssted overalt fra kun et par sekunder til adskillige timer, men de holder aldrig lager natten over.

Det er vigtigt dag, erhvervsdrivende have adgang til realtid marked citater og aktivitet fordi udsving i prisen kan gøre eller bryde en dag trader, hvis en ordre er forsinket kun sekunder. Ud over realtid citater (aktiekurser og ticker) kræver daytrading en højhastigheds-computer-forbindelse og en pålidelig online Bestil udførelse service. Der er en bred vifte af online handel tjenester. Et problem med internet rabat mæglere er der kan være en forsinkelse i længden af tid, det tager dem at gennemføre en handel. Præferencen af dag handlende er en elektronisk direkte adgang Trading service, der forbinder erhvervsdrivende direkte til exchange via et modem. Dette kan resultere i en meget hurtigere rækkefølge.

Tips for begyndere i daytrading

Studere erhverv i dybde før introduktion.

Praksis ved hjælp af en simuleret handelssystem før ved hjælp af rigtige penge.

Må ikke handle med penge, du ikke kan råd til at tabe.

Husk, at det tager ca $100.000 til dag handelen med succes og se overskud.

Beslutte hver dag, hvor meget du er villig til at risikere og holde sig til det.

Opbevare detaljerede fortegnelser over din handel resultater til at analysere din track records.

Dag handel er ikke noget at hoppe i uden betydelige troede. Tage sig tid til at lære business, praksis uden at bruge rigtige penge i en stimuleret scenario, studere så meget som du kan om det inden du begynder og vigtigst ikke risikere penge du ikke kan råd til at tabe. Hav det sjovt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.