14 omtale Tips du ikke kan leve uden

Hvordan kan du bedst fremme dig selv, din virksomhed eller din sag ved hjælp af reklame? Listen kunne nemt være 100 varer længe. Men 14 elementer skiller sig ud som kan gøre jeres en vindende reklamekampagne. Hvis du følger disse 14 tips, øge du enormt dine chancer for at få omtale.

Endnu bedre, alle 14 tips er let at omsætte til handling.

Her er den magiske 14:

Etablere en ensartet Look – en fantastisk måde at få din udgivelse trak og kiggede i første omgang, er hvis redaktøren bliver fortrolig med dit navn og udseende og kvalitet af din tidligere historier.

Forelægge noget at starte ud med – få dit navn på fil. Hvorvidt de køre din første historie er ikke vigtig, du bare ønsker at have en tidligere historie på fil næste gang noget vigtigt i feltet kommer op.

Opbevare indsendelse – altid være på udkig efter gode historier. Redaktører nødt til at se dit navn dukker op regelmæssigt, ikke bare en gang eller to gange om året.

Se nyheder – blive ‘Autoriteten’ på dit emne. Se hvad der sker rundt omkring i verden. Udsende rettidig pressemeddelelser forbinder din historie til lokale, nationale eller world news. Være klar når redaktører kalder ønsker at vide, om noget, der brød nyheden her til morgen.

Holde på handlerne – forstå de tendenser og mål i dit erhverv er afgørende for din at kunne tale bevidst når kaldet med kort varsel.

Piggyback jeres sag – Find samfund begivenheder hvor du kan tilbyde dine ydelser. Hvis medie personligheder ved du kan levere et godt interview, vil de være meget interesseret i at tale til dig.

Være en karakter – Vær ikke bange for at komme ud af dig selv. Studere vellykkede talkshow værter. Se hvordan de arbejder emner, hvor de holder din opmærksomhed. Blive en sjov, kyndig person til at interviewe. Din karakter er så vigtigt at en interviewer som din historie er. Du behøver ikke at være uhyrlige (selvom det kan være et reelt plus), bare en underholdende, vidende ekspert i dit område.

Netværk i alle de rigtige steder – gå til galla bolde, banketter fundraising, hændelserne Lions Club eller Country Club. Overalt pressen kan være på udkig, være sikker på, de ser dig hænge ud. En bemærkning af slående en samtale som ofte så komfortabelt muligt.

Huske navne – alle elsker at høre deres navn. Især journalister. Bære en lille spiral notesbog og skriver ned navne og detaljer på alle medier person du møder. Det hjælper umådeligt i at huske, hvem de er næste gang du kører på tværs af dem rundt i byen.

Være 100% pålidelig – reportere blive utrolig frustreret, når nogen annullerer eller udsætter et interview ‘ eller værre, ikke vise for interviewet. Etablere en rock solidt ry for at være en pålidelig interview. Også blevet kendt som en person, der kan være til rådighed med kort varsel til en samtale. Journalister vil elske dig for det.

Være en kilde af henvisninger – vil mange gange reporter interviewe du bede om navnene på to eller tre andre mennesker i dit område, de kan interview. Vær ikke bange for at give dem navne. Der er tre solid grunde til dette. Første, de mennesker, du refererer til dem vil være meget taknemmelig for denne lejlighed. For det andet reporter vil være taknemmelig og vil se på dig som en stor kilde til information. Og tredje, meget ærligt, de mennesker, du refererer til journalisten vil næsten helt sikkert ikke ved hvordan man enten gøre en god samtale eller hvordan man slår denne samtale til yderligere business. Det er meget usandsynligt, disse andre mennesker og deres interviews vil være en trussel for din virksomhed.

Følg på historier – altid sende tak noter for interview eller historie et papir eller station kører. Med lidt fantasi kan du ofte parlay denne ‘efter kendsgerning’ øjeblik i mere dækning. En sanger mere end fordoblet sin dækning ved at sende blomster til en tv-station, PBS efter hendes interview takke dem for tid og ønsker dem en vellykket fond drev (som lige er sket for at være i gang). Hendes blomster og Bemærk holdt viser oppe hele dagen, sammen med klip fra hendes interview.

Bo ansvaret for interviewet – Lad interviewere tage ud på deres egne veje. Husk altid, du er myndigheden på dette emne og en dårlig interview vil i sidste ende afspejler kun på dig. Hvis en intervieweren forsøger at grave i områder offentligheden finder kedeligt, være høflig, svar på spørgsmål hurtigt, og peg derefter samtalen hvor det skal ledes, mod det mere fascinerende og livlige emner. En god Q&A, efter mit system vil næsten garantere, at du ophold i kontrol af interview fra start til slut.

Endelig, dont være bange for at oprette nyheder – skrive en bog, gør en undersøgelse, forfatter et forskningsprojekt, noget, der vil tage din ud af kategorien ‘kedeligt erhverv’. Altid kigge efter de vinkler, du ved vil fascinere offentligheden og blive myndigheden i disse områder.

Min favorit at sige vedrørende mediet er: “medier mennesker er meget villig til at gøre dig som berømte og velhavende, som du gerne vil hvis du bare give dem en god historie.”

Der er titusindvis af medier mennesker venter på dine gode historier. Give dem, hvad de vil og de vil belønne dig meget smukt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.